Entertainment

Ik ben inzetbaar op ondermeer:

  • Dagvoorzitter/presentator
  • Acteur

Evenementen

  • Muziek
  • Theater

Als ervaren dagvoorzitter en presentator ben ik de ideale persoon om uw evenement te leiden. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, conferentie of een ander soort evenement, ik zorg ervoor dat uw gasten geïnspireerd, vermaakt en geïnformeerd worden.

Als presentator ben ik zeer flexibel en pas ik me gemakkelijk aan aan de sfeer en het doel van uw evenement. Ik ben in staat om een groot publiek te boeien en te entertainen, maar ook om een intieme setting te creëren voor een kleiner publiek. Met mijn uitstekende communicatieve vaardigheden en enthousiasme weet ik mensen te inspireren en te motiveren.

Als acteur heb ik ook veel ervaring opgedaan in het theater. Ik heb opgetreden in verschillende theaterstukken en weet hoe ik het publiek kan betrekken en meeslepen in het verhaal. Ik ben in staat om me snel in te leven in verschillende personages en kan improviseren wanneer dat nodig is. Naast theater en presentatie ben ik ook inzetbaar als entertainer op evenementen. Met mijn muzikale achtergrond kan ik bijvoorbeeld optreden als zanger en zorgen voor een feestelijke sfeer. Ook kan ik een DJ regelen en zorgen voor de juiste muziek tijdens uw evenement. Kortom, als dagvoorzitter, presentator, acteur en entertainer ben ik breed inzetbaar. Ik ga graag met u in gesprek om uw evenement tot een succes te maken en uw gasten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Contact/afspraak maken

Spoordwarssraat 6A
8271 RD IJsselmuiden
Tel. 06 13631307
Email: joep@joeproth.nl     

 

Routebeschrijving