"ADVIES VANUIT DE KOFFERBAK"

Nieuwe kans gekregen!joep2

Ja, dat geldt zeker voor mij. Nadat het leven zelf mij een flinke tik had uitgedeeld, heb ik mezelf zo ongeveer opnieuw moeten uitvinden.  

Voorjaar 2021 werd ik ziek, Corona. Je denkt dan, paar weken, ben ik wel weer op de been, maar niets bleek minder waar. Kwam op de IC terecht, werd in slaap gebracht en bleef vijf weken onder zeil. Daarna een traject bewandeld van revalidatie, rust, therapie zus, therapie zo. Te snel dacht ik weer van alles te kunnen oppakken, en ook dat is mij opgebroken.

Nadat ik vervolgens mijn bedrijf Auto Techniek Kampen B.V. had verhuurd, met alle werkzaamheden die daarbij horen, was ik opnieuw totaal op en moest er therapie aan te pas komen om mij weer overeind te krijgen. Ik heb leren loslaten, en opnieuw beginnen, waarbij ik heb gezocht naar iets waar ik goed in ben en waar ik plezier aan beleef, en dat is: mensen en bedrijven verbinden met elkaar. Vanuit die gedachtegang heb ik nu mijn nieuwe activiteiten opgestart.

Jullie lazen het al in de kop, advies vanuit De KOFFERBAK. Die naam is mij nog altijd lief, herinnert mij aan gezelligheid, creativiteit, samenwerking, noem het een stukje nostalgie.

Lees elders op deze site hoe ik hier invulling aan ga geven, en intussen…..

Blijf gezond,  Joep Roth

Interview de verwondering zie meer op: http://lutherinkampen.nl/events/kamperverwondering-joep-roth/

 

carsyslogo

automotive
Advies vanuit de Kofferbak
joepinkofferbak
Entertainment/evenementen
poetstherapie
Poetstherapie
referenties
Referenties