Referenties

 

Graag wil ik mijn ervaringen delen over de reorganisatie van ons autobedrijf, waarbij ik gebruik heb gemaakt van de diensten van Joep.

Ons bedrijf had te maken met een aantal uitdagingen op het gebied van efficiëntie en effectiviteit. We hadden moeite om onze kosten onder controle te houden en om de productiviteit van ons personeel te verbeteren. We wilden graag een frisse wind laten waaien door ons bedrijf en besloten daarom om een externe consultant in te huren om ons te helpen.

Joep heeft ons bedrijf enorm geholpen bij het reorganiseren van onze bedrijfsprocessen en het stroomlijnen van onze activiteiten. Hij heeft ons geholpen bij het identificeren van onze zwakke punten en heeft ons geholpen bij het ontwikkelen van een plan om deze aan te pakken.

Door zijn uitstekende begeleiding en expertise hebben we onze kosten weten te verlagen en onze productiviteit weten te verbeteren. Het resultaat is een efficiënter, effectiever en winstgevender autobedrijf.

Ik kan Joep daarom van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare consultant die helpt bij het reorganiseren van bedrijfsprocessen. Hij heeft ons geholpen om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen en ik ben hem daar zeer dankbaar voor.

Met vriendelijke groet,

J. Dalsem